Pedicure Salon

Pedicuresalon

Laat jouw voeten onder handen nemen door Hair & Beautysalon Hannie

Iedereen herkent het wel: na een lange werkdag voelen je voeten vermoeid aan. Even ontspannen op de bank met de benen omhoog kan al wonderen doen! Maar naast rust, verdienen je voeten ook professionele verzorging. Daarvoor ben je bij onze nieuwe pedicure in Leeuwarden aan het juiste adres.

Bij Hair & Beautysalon Hannie nemen we uitgebreid de tijd voor je voeten in ons pedicuresalon. Wil je even echt genieten? In Menaldum bieden wij een volledige pedicurebehandeling. We starten met het zorgvuldig veilen van de nagels en indien gewenst, brengen we gelnagels aan in een kleur die perfect bij jou past. Ontspan terwijl wij jouw voeten verzorgen.

Voor een ultieme verwennerij kun je bij ons in Menaldum ook terecht voor een heerlijke voetmassage. Deze behandeling is niet alleen rustgevend, maar geeft je ook nieuwe energie voor de rest van de week!

Heb je last van voetklachten zoals likdoorns of een schimmelinfectie? Aarzel dan niet om ons pedicuresalon te bezoeken! Het is belangrijk om dergelijke problemen niet te laten aanslepen. Wij bieden de noodzakelijke verzorging die je voeten nodig hebben. Mocht het nodig zijn, kunnen we je ook doorverwijzen naar een specialist zoals een podoloog, of misschien ben je juist op aanbeveling van een specialist naar ons doorverwezen. Hoe dan ook, wij staan voor je klaar!

Ook voor minder ernstige maar pijnlijke kwesties, zoals eeltvorming of een ingescheurde nagel, kun je bij ons terecht. Je kunt altijd rekenen op een professionele behandeling en deskundig advies van ons team.

Na onze behandeling zullen je voeten voelbaar beter aanvoelen. Zelfs als je eerder geen ongemak merkte, zul je het verschil na onze zorg ervaren. Je voeten dragen je overal naartoe; geef ze daarom de verzorging die ze verdienen! Bij ons pedicuresalon ben je altijd welkom.