Pedicure Salon

Pedicuresalon

Laat jouw voeten onder handen nemen door Hair & Beautysalon Hannie

Iedereen kent het wel… je komt thuis van je werk en je voeten voelen echt vermoeid aan. Even op de bank gaan zitten met de benen gestrekt en de voetjes omhoog kan deugd doen! Behalve rust hebben je voeten ook andere verzorging nodig. Hiervoor kan je terecht bij de nieuwe pedicure Leeuwarden.

Hair & Beautysalon Hannie zal jouw voeten onder handen nemen in haar pedicuresalon.
Wil graag even genieten? Bij deze pedicure uit Menaldum zit je helemaal goed! Het veilen van de nagels is de basis, hier begint het allemaal. Graag een kleurtje? Gelnagels aanbrengen is een van onze specialiteiten. We bekijken samen met jou welke kleur er bij je past. Zet je lekker achterover terwijl wij je onder handen nemen.

Voor diegenen die zich echt willen laten verwennen, kan je bij pedicure Menaldum genieten van een heerlijke massage van de voeten! Dit is echt genieten… Rustgevend en tegelijk geeft het je zoveel energie voor de rest van de week!

 

Voor voetklachten zoals bijvoorbeeld likdoorns of een schimmel kan je zeker even ons pedicuresalon bezoeken! Zulke problemen kan je best niet laten aanslepen. Wij zullen jou de verzorging bieden die je nodig hebt. Indien u langskomt voor medische redenen, zullen wij u ook indien nodig in contact brengen met een specialist zoals een podoloog. Of het zou kunnen dat je door hem/ haar naar een pedicure werd doorverwezen, Wij zijn er voor jou!

Ook voor minder ingrijpende problemen, die tevens toch wat pijn kunnen teweegbrengen, zoals eelt of een nagel die scheurt kan je even langs te komen. U kan steeds op ons rekenen voor een professionele behandeling of deskundig advies!

Na onze behandeling zullen je voeten je zeker dankbaar zijn! Zelfs wanneer jij voordien nog geen problemen had opgemerkt, zal je achteraf merken dat je voeten tevreden zijn van de behandeling. Jouw voeten helpen je overal heen, geef ze daarom ook de verzorging die ze verdienen! Pedicure staat voor jou klaar.